Publicerad 23 maj 2024

Dela Digitalt

Dela Digitalt är en portal för samverkan, erfarenhetsutbyte, samfinansiering och gemensam verksamhetsutveckling inom offentlig sektor.

Logga in på Dela Digitalt

Alla som arbetar i kommuner, regioner och myndigheter har tillgång till sajten genom sin mejladress. Du som arbetar för en privat aktör som utför det offentliga uppdraget som sin kärnverksamhet kan få åtkomst genom att skicka en förfrågan till

deladigitalt@skr.se

Mötesplats för att dela och samverka

Dela Digitalt är en mötesplats för att dela och samverka på ett mer strukturerat och lättillgängligt sätt. Användningsområdena är flera:

  • lätt att dela med sig
  • enkelt att hitta vad och hur andra gjort
  • få vetskap om vilka utvecklingsinitiativ som pågår och som går att delta i
  • söka samverkanspartners för egna initiativ.

En viktig del i Dela Digitalt är möjligheten att samverka kring gemensamma lösningar och på så sätt bidra till en tydligare dela-kultur i offentlig sektor. Att samverka kan innebära allt från att dela med sig av sin kompetens till att gå in med finansiering eller vara pilotverksamhet.

Kontakta oss

Vi tar gärna emot förslag på förbättringar som ger oss möjligheten att utveckla Dela Digitalt vidare efter användarnas behov. Om du har frågor eller behöver hjälp och stöd i plattformen är du varmt välkommen att kontakta oss.

deladigitalt@skr.se

Informationsansvarig

  • Linda Nordberg
    Handläggare

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR
Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.