Publicerad 6 november 2020

Om webbplatsen

Branschriktlinjerna ska hjälpa kommuner och regioner att leva upp till livsmedelslagstiftningens krav. Här finns råd för tillagningskök, mottagningskök och för avdelningar i vård och omsorg.

Vi vill gärna ha synpunkter från dig om hur du tycker webbplatsen fungerar. Kontakta oss via funktionen genom klicka på knappen "Kontakta SKR" längst ner på sidan för att ställa en fråga till oss.

Länka till vår webbplats

Om du länkar till webbplatsen vill vi att du anger länken på ett neutralt sätt. Vi vill inte att du använder så kallad ramlänkning. Länka alltså inte så att webbplatsen placeras inom ramarna för en annan webbplats.

Tillgänglighet

Vi arbetar för att göra vår webbplats tillgänglig. Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra våra texter för att det ska vara lätt att förstå. Vi strävar efter att alla länkar ska se ut och fungera på samma sätt. Du som väljer att använda ditt tangentbord istället för mus, kan tabba dig fram på sidorna.

Tillgänglighetsredogörelse

Webbläsare

Webbplatsen fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna. Om du får problem med hur webbplatsen ser ut eller fungerar uppgraderar du webbläsaren till den senaste versionen.

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR
Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.