OBS! Evenemanget är avslutat!21 mars 2023 kl. 09.00-12.30

Grundkurs i Bilaga M

SKR erbjuder en grundkurs i bestämmelser som reglerar arbetstider och anställning inom lärarområdet.

Anmäl dig

Innehåll

Kursen syftar till att ge arbetsgivaren kunskap om anställning/anställningsformer, arbetstider, övertid och ersättningar samt aktuella frågeställningar inom skolområdet. Löneberäkningar och frågeställningar kring det tas inte upp i den här kursen.

Kursen genomförs i föreläsningsform med möjlighet för deltagarna att ställa frågor.

Målgrupp

Kursen vänder sig till HR-, förhandlings- och personalchefer samt HR-personal inom verksamheter där Bilaga M till Allmänna Bestämmelser (AB) används. Deltagarna rekommenderas ha viss förkunskap, motsvarande minst ett års arbete med aktuella avtal.

Medverkande

  • Johan Thörn, förhandlare, avdelningen för arbetsgivarpolitik
  • Somia Frej, förhandlare, avdelningen för arbetsgivarpolitik

Information

För att kunna delta i kursen har vi som krav att du arbetar inom kommun och region, eller i ett medlemsföretag ansluten till Sobona. Uppfyller du inte detta kommer du få besked om att du är avanmäld.

Vid digitala kurser gäller att det är max 5 personer från samma kommun, region eller medlemsföretag som får gå vid samma kurstillfälle. Vid fysiska kurser gäller max 2 personer från samma organisation.

Varje anmälan är avsedd för en deltagare och länk får inte delas. Kursen går ej att ta del av i efterhand, dock är kursmaterialet tillgängligt en månad.

Er kursanmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar.

Informationsansvarig

  • Johan Thörn
    Förhandlare
  • Somia Frej
    Förhandlare

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR
Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.