OBS! Evenemanget är avslutat!31 januari 2023 kl. 09.00-12.00

Arbetsrättslig kurs i Arbetsmiljörätt

SKR erbjuder en kurs innehållande en grundläggande genomgång av arbetsgivarens arbetsmiljöansvar, de olika aktörerna i arbetsmiljöarbetet, skyddsombudsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete.

Anmäl dig

Innehåll

Kursen ger en grundläggande genomgång av arbetsgivarens arbetsmiljöansvar, de olika aktörerna i arbetsmiljöarbetet, skyddsombudsrätt och systematiskt arbetsmiljöarbete. Kursen genomförs i föreläsningsform med möjlighet att ställa frågor i chatt.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar inom HR/arbetsmiljö och behöver grundläggande kunskaper om arbetsmiljörätt.

Medverkande

  • Anders Westlund, utredare, avdelningen för arbetsgivarpolitik.
  • Gunnar Sundqvist, utredare, avdelningen för arbetsgivarpolitik.

Information

För att kunna delta i kursen har vi som krav att du arbetar inom kommun och region, eller i ett medlemsföretag ansluten till Sobona. Uppfyller du inte detta kommer du få besked om att du är avanmäld.

Vid digitala kurser gäller att det är max 5 personer från samma kommun, region eller medlemsföretag som får gå vid samma kurstillfälle. Vid fysiska kurser gäller max 2 personer från samma organisation.

Varje anmälan är avsedd för en deltagare och länk får inte delas. Kursen går ej att ta del av i efterhand, dock är kursmaterialet tillgängligt en månad.

Er kursanmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar.

Informationsansvarig

  • Anders Westlund
    Utredare
  • Gunnar Sundqvist
    Utredare

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR
Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.